€ 1.525
  • Bellen
€ 1525,-

Scheldestraat 108 I, Amsterdam

Bellen

Een ruim en licht 3 kamer appartement op een perfecte locatie in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid.

Het appartement is gelegen in één van de gezelligste winkelstraten van de Rivierenbuurt en heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m2 en is gelegen op de eerste verdieping.
De Scheldestraat is gelegen in één van de meest geliefde buurten van Amsterdam nabij de RAI, leuke restaurants en cafés, winkels en openbaar vervoer (bus, tram, metro en trein.)

Indeling;
entree, hal, woonkamer , met een balkon aan de achterzijde van het appartement. Dichte keuken vv diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers en een badkamer vv een ligbad en 2 wastafels.

Bijzonderheden:
- geweldige locatie in de rivierenbuurt in Amsterdam Zuid
- ruime en lichte woning
- balkon
- 2 slaapkamers
- per direct beschikbaar
- de vloer in de gehele woning alsmede de kast in één van de slaapkamers blijft achter
- eerste huurtermijn 12 maanden, daarna loopt het huurcontract door voor onbepaalde tijd

Belangrijk:

De inkomenseis voor zowel één- als tweeverdieners is 45 x de huurprijs van de woning bruto per jaar
(€ 68.625,- -p/j). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen. Voor ondernemers gelden andere criteria. Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Voorrangsregels en bijzonderheden:
Huurders die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten krijgen voorrang bij de toewijzing.

Garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd en de woning wordt niet verhuurd aan studenten. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schijven bij de gemeente.

De Alliantie berekent voor het afsluiten van een huurcontract eenmalig € 75,-- incl. BTW aan huurder.

Disclamer:
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in één van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in één van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 1.525 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 237 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Scheldestraat 108 I Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk