€ 1.350
  • Bellen
€ 1350,-

Pieter Langendijkstraat 7 F, Amsterdam

Bellen

**KANDIDATEN DIE EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLATEN HEBBEN VOORRANG**

Fantastisch wonen in OUD-WEST nabij het Vondelpark en de populaire winkelstraat Jan Pieter Heijestraat.

Midden in Oud West op de Pieter Langendijkstraat, om de hoek van de Jacob van Lennepkade en de Jan Pieter Heijestraat, bieden wij dit ruime appartement van maar liefst 81m² met 2 slaapkamers aan. De woning is gelegen in een rustige straat om de hoek van de Kanaalstraat en op loopafstand van diverse restaurants, een supermarkt en vele winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand!
Via de nabij gelegen Overtoom heeft u een uitstekende aansluiting op de ring A10. Het openbaar vervoer in de buurt is eveneens prima.

Indeling:
Entree op de derde verdieping via gemeenschappelijk trappenhuis: Hal met berging, separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde, aan de achterzijde is de keuken gelegen voorzien van standaard keukenblok. Aan de achterzijde vindt u de grootste slaapkamer, de tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De badkamer is voorzien douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er bevindt zich een separate berging in het souterrain.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 30-08-2019
- Gelegen op de derde verdieping
- 3-kamer appartement
- Woonoppervlakte van circa 86m2
- Twee slaapkamers
- Separate berging in het souterrain
- Goede bereikbaarheid
- Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
- De huidige huurder biedt de laminaatvloer ter overname aan.
- De servicekosten bedragen € 21,80 per maand
- De Alliantie vraagt eenmalig € 75,00 administratiekosten

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 60.750,-). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een zelfstandige sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 1.350
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 7 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 86 m2
Inhoud 223 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Pieter Langendijkstraat 7 F Amsterdam Stadsdeel West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk