€ 1.000
  • Bellen
€ 1000,-

Ottho Heldringstraat 204 C, Amsterdam

Bellen

** VERHUURD ONDER VOORBEHOUD **

Zeer ruim en licht appartement met 2 ruime slaapkamers gelegen op de vierde verdieping met zonnig balkon op het westen en eigen parkeerplaats!

Dit aantrekkelijke appartement ligt in stadsdeel Slotervaart tussen het oude Slotervaartziekenhuis en het World Fashion Center in. Stadsdeel Slotervaart wordt gewaardeerd als een sociaal en levendige buurt. De woning ligt op loopafstand van de tram en metrohaltes Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg. Tram 2 brengt u vanaf dit punt in nog geen 20 minuten naar het Leidseplein.

Het gezellige Hoofddorpplein ligt op 5 minuten fietsafstand en het Vondelpark op nog geen 10 minuten fietsen. Ook met de auto is het appartement eenvoudig te bereiken. In de nabijheid van de woning liggen diverse snelwegen zoals de A4, A10 en de A9. Door deze gunstige locatie is bijvoorbeeld luchthaven Schiphol met 10 minuten bereikbaar per auto en in 15 minuten per openbaar vervoer.

Indeling:
Entree via de galerij op de vierde verdieping: zeer ruime hal met meterkast, berging met wasmachine aansluiting en separaat toilet. Royale en lichte doorzonwoonkamer, via de schuifpui aan de achterzijde is het zonnige balkon op het westen gelegen. Open keuken tussen de woonkamer en eetkamer in. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd, de tweede slaapkamer voorzien van ruime berging/inloopkast geeft via een schuifpui toegang tot het balkon. De badkamer is in het midden van de woning gelegen en is voorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel. Er zijn een aparte berging en eigen parkeerplaats gelegen in het souterrain.

Bijzonderheden:
• 2 ruime slaapkamers;
• Zonnig balkon op het westen;
• Leuke restaurants en winkels in nabije omgeving;
• Aparte berging gelegen in het souterrain;
• Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten en de parkeerplaats.
- Servicekosten: € 25,71 per maand;
- Parkeerplaats: € 75,-

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 45.000,-) en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 1.000
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 102 m2
Inhoud 266 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Ottho Heldringstraat 204 C Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk