€ 895
  • Bellen
€ 895,-

John Blankensteinstraat 96, Amsterdam

Bellen

VOORRANG VOOR HUURDERS !

Leuke en lichte studio met royaal balkon op het Zeeburgereiland, gelegen op de 5de verdieping.

Indeling:
Entree in hal, ruime L-vormige woon/slaapkamer, open keuken voorzien van een keukenblok. Badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet.
Balkon (NW)

Bijzonderheden:
- royale studio
- open keuken
- fijn balkon
- separate berging op de begane grond
- per direct beschikbaar
- huurcontract voor minimaal één jaar, daarna voor onbepaalde tijd

Toewijzing;
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.275,-- (45x de huur) - en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst dienen de volgende bedragen te worden voldaan:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten Alliantie (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1ste van een maand te zijn.
De Alliantie bepaalt de datum huuringang

Garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd en de woning wordt niet verhuurd aan studenten. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.

Indien u thans nog een koopwoning bezit ontvangen wij graag een getekend koopcontract waaruit blijkt dat de woning definitief is verkocht.

Disclamer:
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in één van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in één van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 895 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 6 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2015
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 156 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: John Blankensteinstraat 96 Amsterdam

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam ? Amsterdam is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk