€ 1.545
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 1545,-

Johann Keplerstraat 18 -1, Amsterdam

* VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT - MAXIMAAL 2 WONINGDELERS TOEGESTAAN *

Ruime en lichte gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers en 2 balkons gelegen in de geliefde Watergraafsmeer.

De woning is compleet gerenoveerd en gelegen op de eerste en tweede verdieping met eigen entree op de begane grond, in het oude gedeelte van Watergraafsmeer aan de rand van Amsterdam Oost. Amsterdam Oost heeft veel te bieden, denk aan diverse horeca ontwikkelingen en vele nieuwe winkels en boetiekjes. De woning is makkelijk te bereiken via de S113 en via de Middenweg heeft u snel toegang tot de Ring A10.

Indeling:
Eigen entree op begane grond.
Eerste verdieping: Hal met toilet, de royale doorzonwoonkamer geeft middels openslaande deuren an de achterzijde toegang tot het balkon. De dichte keuken met standaard keukenblok is aan de achterzijde gelegen en geeft tevens toegang tot het balkon. Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer gelegen.
Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping: overloop met bergruimte en tweede toilet De tweede slaapkamer, voorzien van dakkapel, is ruim en aan de voorzijde gelegen. Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers gesitueerd. De badkamer bevindt zich in het midden en is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
• Maisonnette appartement
• Dichte keuken
• Lichte en ruime woonkamer, ca. 32 m2;
• 4 slaapkamers;
• Goede centrale bereikbaarheid;
• Maximaal 2 woningdelers;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten:
- Servicekosten: € 3,46 per maand

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 69.525,-). Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

* VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT - MAXIMAAL 2 WONINGDELERS TOEGESTAAN *

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 1.545
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 103 m2
Inhoud 268 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk