€ 963
  • Bellen
€ 963,-

IJburglaan 1313, Amsterdam

Bellen

Voorrang voor Alliantie-huurders: Groot 3-kamerappartement (120 m2)

Appartement:
Mooi, ruim en licht 3-kamer (hoek)appartement gelegen op de 2e etage van blok 29 “De Veste” op IJburg. Het appartement heeft een zeer royale woonkamer van maar liefst 46m², een open keuken voorzien van inbouwapparatuur (koel- vriescombinatie, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser), balkon op het zuidwesten. De hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, een ruime berging, separaat toilet, de badkamer met douche, wastafel en designradiator en een aparte berging voor de wasmachine en droger.

Onder het gebouw is tevens een berging aanwezig en een parkeerplaats a € 99,= in de afgesloten parkeergarage (afname verplicht).
Huurprijs: € 1.125,- inclusief servicekosten en inclusief parkeerplaats.

De woning is nog bewoond tot 15-12 en de huidige huurder biedt een aantal zaken ter overname aan zoals een mooie laminaatvloer, gordijnen en diverse roerende zaken. U bent niets verplicht, indien u niets wenst over te nemen, zal de huidige huurder alles verwijderen. Er is een foto van de ingerichte woonkamer toegevoegd.

Inkomensnorm:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 46.170,= en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Eventuele borg
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft dus niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de datum huuringang.
Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.Overdracht
Vraagprijs € 963 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 9 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2005
Indeling
Oppervlakte 113 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: IJburglaan 1313 Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk