€ 1.165
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 1165,-

Eva Besnyostraat 334 + PP, Amsterdam

VOORRANG voor doorstromers

Huurders van de Alliantie die een sociale huurwoning achterlaten hebbenb voorrang bij het toewijzen van deze woning.

3-kamerappartement incl. parkeerplaats te huur op IJburg.

Algemeen
IJburg bewijst dat nieuwbouw levendigheid, verrassing en een fantastische woonplek kan opleveren. Er zijn goede voorzieningen, waaronder veel scholen en kinderopvang. Leuke restaurants, modern winkel­centrum en natuurlijk strand Blijburg. Het grote Theo van Goghpark is ideaal voor een gezellige wandeling of een potje voetbal. De ring A10 en de A1 zijn dichtbij en de tram brengt je binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam.

Appartement
Dit type appartement heeft een oppervlakte van 101 m2 en wordt verhuurd inclusief parkeerplaats.

Indeling
entree, toilet, 2 ruime slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. De woonkamer met balkon op het zuidoosten en uitzicht op het IJ-meer ,semi open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Tevens is er een berging voor de wasmachine en droger en nog een berging in de garage. Het appartement is voorzien van een nette laminaat vloer die ter overname wordt aangeboden door de oud-huurder.

Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging in de garage.

Huurprijs: € 966,00 incl. servicekosten
Parkeerplaats: 99,00 (verplichte afname)
Totale huurprijs: 1.065,00.

Naast de vrije sector appartementen zijn binnen het complex de zorginstellingen Omega en Spirit gevestigd met 16 begeleid wonen, woningen. Tevens is SKON, Stichting Kinder Opvang, aanwezig in het woonblok.

Inschrijfvoorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.635,= (is ca. 45x de huur) - en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Eventuele borg
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Huurperiode
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Overdracht
Vraagprijs € 1.165 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 27 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 101 m2
Inhoud 236 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk