€ 1.011
  • Bellen
€ 1011,-

Eva Besnyostraat 240, Amsterdam

Bellen

Per direct beschikbaar 3-kamerappartement op Amsterdam IJburg

Algemeen:

Blok 61A is het moderne woonblok van de Alliantie met het Van Goghpark aan de ene kant en het IJmeer aan de andere kant. Kortom alle ruimte voor heerlijk wonen.
Naast de vrije sector appartementen zijn binnen het complex de zorginstellingen Omega en Spirit gevestigd met 16 begeleid wonen, woningen. Tevens is SKON, Stichting Kinder Opvang, aanwezig in het woonb

IJburg bewijst dat nieuwbouw levendigheid, verrassing en een fantastische woonplek kan opleveren. Er zijn goede voorzieningen, waaronder veel scholen en kinderopvang. Leuke restaurants, het ruime winkel­centrum, mooie winkeltjes en natuurlijk strand Blijburg. Het ruime Theo van Goghpark is ideaal voor een gezellige wandeling of een potje voetbal. De ring A10 en de A1 zijn dichtbij en de tram brengt je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
entree, woonkamer met balkon op het zuiden-oosten , semi open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De woning heeft 2 slaapkamers (waarvan 1 met walk in closet), separaat toilet alsmede een ruime badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Tevens is er een berging voor de wasmachine en droger en nog een berging in de garage.

De gebruikte foto's zijn van een vergelijkbare woning, nog niet bekend is of de huidige huurder een (laminaat)vloer ter overname aanbiedt.

Naast de vrije sector appartementen zijn binnen het complex de zorginstellingen Omega en Spirit gevestigd met 16 begeleid wonen, woningen. Tevens is SKON, Stichting Kinder Opvang, aanwezig in het woonblok.

Bij de woningen hoort een parkeerplaats en een berging in de onderbouw.

Huurprijs € 1.011,- per maand
Huurprijs parkeerplaats 99,- p.m. (verplichte afname)

Inschrijfvoorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat u een (gezamenlijk) minimaal bruto jaarinkomen dient te hebben van 45x de huur. Studenten komen derhalve niet in aanmerking.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Huuringangsdatum:
Eigenaresse bepaalt de datum van huuringang, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Overdracht
Vraagprijs € 1.011 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Eva Besnyostraat 240 Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk