€ 1.015
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 1015,-

Dintelstraat 43 -2, Amsterdam

** SPECIAAL VOOR KANDIDATEN DIE EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLATEN! **

Zeer licht 3-kamerappartement met veel bergruimte in de geliefde Rivierenbuurt en heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol, de binnenstad en openbaar vervoer. Het appartement is geheel gerenoveerd, met een nieuwe vloer en een leuke kleur op de muur kunt u het geheel naar uw eigen smaak maken!

De gezellige Maasstraat ligt om de hoek van de woning; hier treft u vele winkels, speciaalzaken en gezellige horecazaken. Ook de bruisende Pijp ligt op 5 minuten fietsafstand.
Diverse trams, bussen en de Noord-Zuidlijn metro stoppen op een paar minuten lopen en stations RAI en Amsterdam Amstel liggen nabij. Met de auto is de ligging eveneens ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Goed om te weten: er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping via gezamenlijk trappenhuis: De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de slaapkamer gelegen en is voorzien van ruime bergkasten. De woonkamer is zeer licht en heeft ingebouwde kasten, door middel van de en suite deuren is het mogelijk om een tweede slaapkamer te creëren. Aan de achterzijde vindt u het balkon gelegen op het oosten. De keuken met nieuw standaard keukenblok is aan de achterzijde gesitueerd en geeft tevens toegang tot het balkon. In het midden van het appartement is de badkamer gelegen, voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Op de zolder treft u een zeer ruime bergkamer.

Bijzonderheden:
• Centrale ligging;
• Leuke restaurants en winkels in nabije omgeving;
• Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor vloer- en wandafwerking;
• Maximaal 2 woningdelers;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten
- Servicekosten: € 16,21 per maand

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 45.675,-) en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 1.015
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1930
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 192 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk