€ 935
  • Bellen
€ 935,-

Arent Janszoon Ernststraat 987, Amsterdam

Bellen

55+ complex: Per 23-04 een prachtig 3-kamerappartement beschikbaar in de wijk Buitenveldert.

VOORRANG VOOR DOORSTROMERS :

Is voor huurders die een sociale huurwoning achterlaten.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 42.075,- (is ca. 45x de huur) - en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Eventuele borg
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.


Algemeen:
In het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en het Gijsbrecht van Aemstelpark kunt u heerlijk wandelen. Uw dagelijkse boodschappen en meer kunt u doen op het gezellige Gelderlandplein. De tram stopt vlak bij uw woning en ook station Zuid/WTC is goed bereikbaar. Met de Auto zit u binnen 5 minuten op de Ring A10.
Het appartement maakt deel uit van het complex ISA Locatie en ligt direct achter het terrein van de Vrije Universiteit. Dit complex is gebouwd voor senioren (55+) en bewoners die afhankelijk zijn van een rolstoel. De complexen zijn verbonden door een tuin en ieder gebouw heeft een parkeergarage met in totaal negen scootmobielplaatsen. Het zorgsteunpunt is verhuurd aan PuurZuid.

Appartement:

Dit appartement ligt op de derde verdieping (tevens bovenste verdieping) en heeft een balkon. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals koelkast, kookplaat, vaatwasser. Twee mooie slaapkamers, ruime badkamer, aparte berging met wasmachineaansluiting, separaat toilet en hal maken het appartement compleet. Omdat het appartement nog bewoont is, hebben wij gebruik gemaakt van foto's van een vergelijkbare appartement. De huidige huurder biedt het e.e.a. ter overname aan.

De huurprijs is € 1.060,= per maand, incl. servicekosten en inclusief parkeerplaats

Let op:
* Er bevinden zich geen extra bergingen/boxen in de garage ivm extra plekken voor scootmobielplaatsen. Er is wel een ruime algemene fietsenstalling aanwezig.
* De gebruikte foto's zijn van een zelfde type appartement, omdat dit momenteel nog bewoond is. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De huidige huurder biedt ter overname een laminaatvloer aan en gordijnen voor 300,=. Dit is niet verplicht, als u het niet wenst dan halt de huidige huurder alles er uit.

Inschrijfvoorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat u een minimaal bruto jaarinkomen te hebben van 45 x de maandhuur. Bij een gezamelijk inkomen mag u in het inkomen bij elkaar optellen. Voor dit complex heeft de Gemeente Amsterdam een minimale leeftijdsgrens van 55 jaar gesteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Overdracht
Vraagprijs € 935 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 188 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Arent Janszoon Ernststraat 987 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk