€ 990
  • Bellen
€ 990,-

Arent Janszoon Ernststraat 1029, Amsterdam

Bellen

** Mooie 55+ woning op de begane grond in Buitenveldert **

Prachtige 3-kamer benedenwoning in de wijk Buitenveldert, direct achter het terrein van de Vrije Universiteit. Dit complex is gebouwd voor senioren (55+) en bewoners die afhankelijk zijn van een rolstoel. De complexen zijn verbonden door een tuin en ieder gebouw heeft een parkeergarage met in totaal negen scootmobielplaatsen.
In het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en het Gijsbrecht van Aemstelpark kunt u heerlijk wandelen. Uw dagelijkse boodschappen en meer kunt u doen op het gezellige Gelderlandplein. De tram stopt vlak bij uw woning en ook station Zuid/WTC is goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen 5 minuten op de Ring A10.

Indeling:
Entree via gezamenlijke binnentuin op de begane grond:Hal met meterkast en separaat toilet. Doorzonwoonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Twee ruime slaapkamers met daar tussen de badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douche. Inpandige berging met wasmachineaansluiting in de woonkamer en eigen parkeerplaats en gezamenlijke fietsenstalling gelegen in het souterrain .

Bijzonderheden:
• 55+ benedenwoning;
• 2 slaapkamers;
• Lift aanwezig;
• Goede bereikbaarheid;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten en parkeerplaats (hier kan ook een scootmobiel worden geplaatst):
- Servicekosten: € 38,56 per maand
- Parkeerplaats: € 85,50 per maand

Woning word verhuurd met parkeerplaats.

** VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 44.550) en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt alleen verhuurd aan kandidaten die met een minimale leeftijd van 55 jaar. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 990
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 195 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Arent Janszoon Ernststraat 1029 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk