€ 988
  • Bellen
€ 988,-

Anna Blamansingel 162, Amsterdam

Bellen

VOORRANG VOOR HUURDERS ALLIANTIE

Zonnig 3-kamerappartement op de 7e verdieping

Vlakbij de bruisende ArenA Boulevard en het complete shoppingcentre Amsterdamse Poort.

Indeling:
Het appartement heeft een zonnige woonkamer met keuken voorzien van inbouwapparatuur, twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, separaat toilet, ruime berging voor de wasmachine en droger. De parkeerplaats is gekoppeld aan de woning en dient bij het appartement gehuurd te worden. Bij het appartement behoort ook nog een eigen berging in de garage.

Foto's dienen ter indicatie en zijn van een vergelijkbare woning aangezien de woning nog bewoond wordt, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Inschrijfvoorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 39.825,= (is ca. 45x de huur) - en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Eventuele borg
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft dus niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de datum huuringang.
Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Overdracht
Vraagprijs € 988 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2005
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Anna Blamansingel 162 Amsterdam Stadsdeel Zuidoost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk