€ 923
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 923,-

Anna Blamansingel 132, Amsterdam

VOORRANG VOOR HUURDERS ALLIANTIE

Ruim 3-kamerappartement van maar liefst 103 m2 per direct te huur gelegen op de 3e verdieping vlakbij de bruisende ArenA Boulevard en het complete shoppingcentre Amsterdamse Poort.

Indeling: Het appartement heeft een royale woonkamer met semi open keuken voorzien van inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie), twee ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, separaat toilet, ruime berging voor de wasmachine en droger.

Inschrijfvoorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

Huurprijs is exclusief kosten parkeerplaats (€ 75,- p.m.) en servicekosten.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.275,= (is ca. 45x de huur) - en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Eventuele borg
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft dus niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de datum huuringang.
Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informative.

Overdracht
Vraagprijs € 923 inclusief servicekosten
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2005
Indeling
Oppervlakte 103 m2
Inhoud 267 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk