€ 835
  • Bellen
€ 835,-

Amstelkade 37 -1, Amsterdam

Bellen

** VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT! **

Zeer net bewoond 2-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping in de Rivierenbuurt!
In 2014 geheel gerenoveerd, in de stijl van de Amsterdamse School. Gelegen aan de Amstelkade, achter de Rijnstraat.

Het appartement is centraal gelegen met alle nodige voorzieningen in de nabije omgeving. De Maasstraat bevindt zich om de hoek, met een breed scala aan terrasjes, winkels en supermarkten. Qua bereikbaarheid heeft men niets te klagen. Je bent binnen enkele minuten op de RingA10 en A2 en de trams zijn te vinden op loopafstand.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping via gezamenlijk trappenhuis: Hal met bergruimte met wasmachineaansluiting. Royale doorzonwoonkamer met open keuken aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet en bereikt u via de hal. Op de zolderverdieping is een ruime bergkamer gelegen.

Bijzonderheden:
• Royale doorzonwoonkamer;
• Open keuken aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur
• Ruime bergkamer op de zolderverdieping
• Goede centrale bereikbaarheid;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten:
- Servicekosten: € 15,26 per maand

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 37.575,-) en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Overdracht
Vraagprijs € 835
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1922
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 156 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Amstelkade 37 -1 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk