€ 850
  • Bellen
€ 850,-

Zandbergenlaan 151, Amersfoort

Bellen

Aan de rand van Amersfoort, grenzend aan het bosrijke gebied Nimmerdor, ligt dit 3-kamerappartement met balkon. Het op de derde verdieping gelegen appartement maakt deel uit van het complex "De Bosrand". Het beschikt over een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling; tevens is er een fraaie binnen- en buitentuin aanwezig.

Voorzieningen zoals winkels bevinden zich aan de nabijgelegen Leusderweg, maar ook de historische binnenstad van Amersfoort is goed en snel te bereiken. Er is een directe busverbinding met het centraal station en het centrum.

Dit seniorenappartement wordt aangeboden met een zogenoemde Woon Plus Overeenkomst. Dit 'zorg-op-maat-pakket' wordt geleverd door zorginstelling "De Amerhorst" en omvat o.a. een aansluiting op het alarmsysteem, 24-uurs eerste hulp, tijdelijke acute en niet-planbare verzorgende cq. verpleegkundige hulp tijdens de eerste 24 uur, bemiddeling en doorverwijzing naar andere zorgaanbieders en welzijnsinstanties, de mogelijkheid voor een bezoek aan de pedicure, fysiotherapeut, kapper en opticien (tegen betaling), deelname aan kerkdiensten en weeksluitingen in De Amerhorst, gebruik van de winkel en bibliotheek in De Amerhorst, deelname aan door De Amerhorst verzorgde maaltijden of het thuis laten bezorgen van een maaltijd.


Indeling:

Algemene entree: U komt binnen via de algemene hal, het atrium geeft extra lichtinval en zorgt voor een aangenaam klimaat. Via de lift of trap komt u op de derde verdieping.

Derde verdieping
De entree van het appartement bestaat uit een extra brede hal. Van hieruit heeft u toegang tot de verschillende vertrekken. Een heerlijk ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon (ruim 5 m²).

Twee prima slaapkamers. Deze grootste slaapkamer is royaal van afmeting en biedt voldoende ruimte voor een garderobekast, er is een deur naar het balkon. De ruime badkamer is te bereiken via de hal en tevens via de grootste slaapkamer. De inrichting is als volgt: douche, wastafel en tweede toilet.

Het appartement beschikt over een praktische inpandige berging. Deze is zowel vanuit het appartement als vanaf de galerij te bereiken.


Bijzonderheden:
- Kosten Woon Plus Overeenkomst ca. € 42,00 per maand + de kosten welke afhankelijk zijn van uw individuele pakket.
- Vanaf 55+ kunt u in dit complex terecht.
- Woonoppervlak ca. 76 m².
- Gezamenlijke fietsenberging aanwezig.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Aanvaarding in overleg, maar op korte termijn.


Huurprijs: € 850,00 per maand
Servicekosten € 58,15 per maand.


Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 38.250,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 10,50 voor een naamplaatje in rekening gebracht.

Overdracht
Vraagprijs € 850 huurprijs
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2003
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Zandbergenlaan 151 Amersfoort Leusderkwartier

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Leusderkwartier

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Leusderkwartier? Amersfoort Leusderkwartier is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Leusderkwartier ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk