€ 880
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 880,-

Weberstraat 41, Amersfoort

Vanaf januari 2016 beschikbaar! De Componisten: 16 vrije sector huur appartementen.

START VERHUUR vrijdag 15 januari van 15.00 - 16.30 uur! U bent van harte welkom op de bouwlocatie aan de Weberstraat in Amersfoort. 

Vanaf 15 januari is de brochure en overige informatie beschikbaar. Ook kunt u zich vanaf 15 januari inschrijven voor een appartement in De Componisten. Graag tot 15 januari!

Aan de Weberstraat in Randenbroek realiseert de Alliantie 16 comfortabele vrije sector huurappartementen. Het kleinschalige appartementencomplex telt vijf verdiepingen met woningen in vier verschillende typen. De appartementen zijn te bereiken via het trappenhuis en de lift. De vriendelijke architectuur en riante buitenruimte op het zuiden maakt van deze woningen een heerlijk thuis. De huurappartementen liggen aan de rand van een nieuwbouw-woonblok met in totaal elf eengezinswoningen bestemd voor de sociale verhuur. 

Alle woningen worden opgeleverd inclusief complete badkamer, toilet én keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen parkeerplaats, berging en fietsenstalling met laadpunt. De parkeerplaats is een verplichte afname. 


 Bekijk de Brochure: Brochure ComponistenDe voordelen van huren in De Componisten op een rij

• zeer flexibel (na afloop huurcontract slechts één maand opzegtermijn)

• geen opstalverzekering nodig

• geen langdurige financiële verplichtingen

• geen risico op waardedaling van de woning

Overdracht
Vraagprijs € 880
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 24 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2015
Indeling
Oppervlakte 89 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Randenbroek

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Randenbroek? Amersfoort Randenbroek is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Randenbroek ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk