€ 1.075
  • Bellen
€ 1075,-

Victoriameer 89, Amersfoort

Bellen

OPEN HUIS DINSDAG 16 JULI A.S. VAN 16.00 – 16.30 UUR!

Bent u op zoek naar een ruim 4-kamer appartement in Vathorst? Een woning met een lichte woonkamer, complete keuken, 3 slaapkamers en vrij uitzicht? Kom dan eens kijken naar het appartement aan het Victoriameer 89!

Vathorst is een jonge en levendige wijk, met een modern winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Er is een NS station en een bibliotheek. Gaat u met de auto naar uw werk? De snelwegen A28 en A1 zijn eenvoudig en snel te bereiken.


Vierde verdieping
Entree, ruime gang met meterkast en toilet met fontein. Lichte woonkamer van ca. 36 m² met veel lichtinval en openslaande deuren naar het balkon (noordoosten). Open keuken met inbouwapparatuur, waaronder inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasmachine. Drie mooie slaapkamers, van ca. 9, 9 en 17 m². De badkamer is ingedeeld met een douchecabine en een dubbele wastafel. In de gang bevindt zich nog een inpandige berging met de wasmachineaansluiting.


Bijzonderheden
• Eigen berging in de onderbouw.
• Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.
• Balkon ca. 9 m² gelegen op het noordoosten.
• Luxe keuken en badkamer.
• 3 mooie slaapkamers.
• Woonoppervlakte ca. 103 m².
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar.


Huurprijs: € 1.075,00 per maand
Servicekosten ca. € 51,25 per maand

Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 48.375,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 en € 10,50 ten behoeve van een naamplaatje in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Interesse in deze huurwoning? Kom dan naar het open huis op dinsdag 16 juli en lever eventueel direct alle acceptatiedocumenten in. Alleen volledige documenten worden in ontvangst genomen. Inschrijven is mogelijk voor open huis kandidaten tot en met vrijdag 19 juli. De acceptatieprocedure en inschrijfformulier zijn te downloaden op de website van Woonvast Makelaars.

Overdracht
Vraagprijs € 1.075 huurprijs
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2013
Indeling
Oppervlakte 103 m2
Inhoud 330 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Victoriameer 89 Amersfoort Vathorst-De Bron

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Vathorst-De Bron

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Vathorst-De Bron? Amersfoort Vathorst-De Bron is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Vathorst-De Bron ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk