€ 1.075
  • Bellen
€ 1075,-

Ringweg-Koppel 13 A, Amersfoort

Bellen

OPEN HUIS WOENSDAG 18 APRIL A.S. VAN 16.00 – 16.30 UUR!

Unieke kans! Prachtig modern 4-kamer appartement met complete keuken, lichte woonkamer en een royaal balkon op het zuidoosten. In de onderbouw beschikt u over een eigen parkeerplaats en berging.

Het gezellige, historische centrum van Amersfoort ligt op loopafstand. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte in de buurt. Maakt u gebruik van de auto? Via de rondweg bent u zo op de Hogeweg in de richting van de A28 of via de Bunschoterstraat naar de A1.

Indeling
Vijfde verdieping
Entree, hal, meterkast, toilet met fontein. Ruime woonkamer met toegang naar het balkon. Het royale balkon van 19 m² is gelegen op het zuidoosten. De open is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron. De badkamer is volledig betegeld en ingedeeld met een douche en wastafel. Drie prima slaapkamers ca. 7 m², 14 m² en 24 m². De praktische berging heeft een opstelruimte voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte van ca. 106 m².
• Open keuken met inbouwapparatuur.
• Laminaatvloer en douchecabine ter overname, geen kosten.
• Royaal balkon gelegen op het zuidoosten.
• Drie slaapkamers van ca. 7 m², 14 m² en 24 m².
• Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar.


Huurprijs: € 1.075,00 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 45,44 per maand


Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 48.375,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 10,50 ten behoeve van een naamplaatje en € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.


Interesse in deze huurwoning? Kom dan naar het open huis op woensdag 18 april en lever direct alle acceptatiedocumenten in. Alleen volledige documenten worden in ontvangst genomen. De acceptatieprocedure en inschrijfformulier zijn te downloaden op de website van Woonvast Makelaars.

Overdracht
Vraagprijs € 1.075 huurprijs
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2013
Indeling
Oppervlakte 106 m2
Inhoud 310 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Ringweg-Koppel 13 A Amersfoort De Koppel

Bellen
Dit huis bevindt zich in: De Koppel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort De Koppel? Amersfoort De Koppel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort De Koppel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk