€ 1.025
  • Bellen
  • verhuurd
€ 1025,-

Hollandsestraat 20, Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

Bij interesse in de woning kunt u uw acceptatiestukken bij ons op kantoor op Stadsring 139 in Amersfoort inleveren via de brievenbus tot en met maandag 22 juni 17.00 uur. Let op! Het is niet mogelijk om dit per e-mail aan te leveren. Kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een bezichtiging bij de woning. Het inschrijfformulier en acceptatieprocedure zijn te downloaden op de website van woonvast.nl

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.


Hollandsestraat 20, 3812 GJ te Amersfoort

Op een toplocatie gelegen 4-kamer appartement. De woning beschikt over een lichte woonkamer, zonnige balkon en 3 slaapkamers. Onder het appartementengebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage. Alle bewoners hebben hier een eigen berging en parkeerplaats.

In de directe omgeving bevindt zich het nieuwe Eemplein, een multifunctioneel centrumgebied. U heeft hier alle voorzieningen direct bij de hand hebben. Winkels, restaurant, bioscoop, cafés, sportvoorzieningen of theater. Tevens bevindt zich het Centraal Station op loopafstand.


Eerste verdieping
Entree, hal, toilet met fontein. Lichte woonkamer met toegang naar het balkon (zuidwesten). Open keuken met eenvoudig keukenblok (geen apparatuur). De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafel. Drie prima slaapkamers, waarvan één kamer met toegang naar het balkon. Inpandige berging, voorzien van cv-combiketel, mechanische ventilatie-unit en de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
• De woning is voorzien van vloerverwarming.
• Balkon gelegen op het zuidwesten.
• Fantastische locatie! Alle voorzieningen binnen handbereik!
• Bergingbox in de onderbouw.
• Inclusief eigen parkeerplaats in ondergelegen kelder.
• Woonoppervlakte circa 83 m².
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden is niet mogelijk.
• Direct beschikbaar.Huurprijs: € 1.075,00 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 46,10 per maand

Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 48.375,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten en € 10,50 voor een naamplaatje in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 1.025
Beschikbaarheid verhuurd
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 83 m2
Inhoud 265 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort ? Amersfoort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk