€ 1.750
  • Bellen
  • verhuurd
€ 1750,-

Genemuidengracht 84, Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

Bij interesse in de woning kunt u uw acceptatiestukken bij ons op kantoor aan de Stadsring 139 in Amersfoort inleveren via de brievenbus tot en met donderdag 23 juli 17.00 uur. Let op! Het is niet mogelijk om dit per e-mail aan te leveren. Kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een bezichtiging bij de woning. U kunt het inschrijfformulier en acceptatieprocedure downloaden op de website www.woonvast.nl

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

***

Genemuidengracht 84 in 3826 BL Amersfoort

Het grote genieten kan beginnen! Dit unieke tweelaagse penthouse ligt op de bovenste etage in De Bascule in Vathorst. Bij binnenkomst wordt u door meerdere eigenschappen verrast, zoals de hoogte en het mooie lichtinval.

Er zijn drie zonnige terrassen, waarvan één grenzend aan de keuken en de twee grote grenzend aan de woonkamer en masterbedroom. U heeft hier een fantastisch uitzicht richting de binnenstad, de Veluwe en randmeren. Dit uitzicht gaat nooit vervelen!


Indeling
14e verdieping
Ruime hal met garderobe, zeer royale woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Met gemak is hierop een grote eettafel te plaatsen en kan men hier, gezien de zonligging, heel prettig de laatste uren van de dag doorbrengen. Deze verdieping biedt verder een werkkamer, toiletruimte, bijkeuken (werkkast) en leuke eetkeuken met openslaande deuren naar een terras op de zuidoostzijde. (ochtendzon!)

15e verdieping
De verdieping heeft drie slaapkamers. De masterbedroom heeft zijn eigen buiten met identieke openslaande deuren en een walkinclosed. Van de twee kleinere slaapkamers heeft één een vaste kast. De badkamer is ruim van afmeting en ingedeeld met een ligbad, douche en een dubbele wastafel. Het toilet is separaat geplaatst. Vanuit deze berging toegang via een vlizotrap naar een ruime zolder.


Bijzonderheden:
• Eigen berging en 2 parkeerplaatsen in de onderbouw.
• Huismeester aanwezig.
• Gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer.
• Complete keuken met inbouwapparatuur.
• 2 grote terrassen gelegen op westen.
• Prachtig uitzicht!
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden is niet mogelijk
• Direct beschikbaar.


Huurprijs: € 1.750,00 per maand inclusief 2 parkeerplaatsen
Servicekosten ca. € 68,70 per maand

ezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 78.750,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten en € 10,50 voor een naamplaatje in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 1.750
Beschikbaarheid verhuurd
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 155 m2
Inhoud 495 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Vathorst

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Vathorst? Amersfoort Vathorst is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Vathorst ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk