€ 1.100
  • Bellen
  • verhuurd
€ 1100,-

Elburgstraat 88, Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

Bij interesse in de woning kunt u uw acceptatiestukken bij ons op kantoor aan de Stadsring 139 in Amersfoort inleveren via de brievenbus tot en met maandag 20 juli 17.00 uur. Let op! Het is niet mogelijk om dit per e-mail aan te leveren. Kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een bezichtiging bij de woning. U kunt het inschrijfformulier en acceptatieprocedure downloaden op de website www.woonvast.nl

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

***

Elburgstraat 88 in 3826 BH Amersfoort

Klaar voor een nieuw (woon)avontuur? Dit sfeervolle 3-kamer maisonnette met ruime zolder heeft een gezellige woonkamer, een halfopen keuken met inbouwapparatuur en twee slaapkamers. Op het balkon of het terras geniet je in de zomer van het mooie weer. Daarnaast ligt deze woning op een centrale locatie in de mooie wijk Vathorst. Zie jij jezelf hier al wonen?

Derde verdieping
Entree, ruime gang met meterkast en trapkast. Halfopen keuken, voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. Lichte woonkamer (29 m²) met toegang naar het balkon op het zuidoosten. Twee slaapkamers van 11 m² en 17 m². De badkamer is ingedeeld met een douche, tweede toilet en een dubbele wastafel. Separaat toilet met fontein.

Zolderverdieping
Te bereiken door middel van een vaste trap. Riante zolder van ca. 53 m² met toegang naar het terras.


Bijzonderheden:
• Eigen berging en een parkeerplaats in de onderbouw.
• Huismeester aanwezig.
• Halfopen keuken met inbouwapparatuur.
• Lichte woonkamer!
• Balkon gelegen op het zuidoosten en een terras op het noordwesten.
• Woonoppervlakte ca. 77 m² exclusief zolder.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar.

Huurprijs: € 1.100,00 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 53,67 per maand

Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 49.500,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten en € 10,50 voor een naamplaatje in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 1.100
Beschikbaarheid verhuurd
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 246 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Vathorst

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Vathorst? Amersfoort Vathorst is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Vathorst ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk