€ 1.150
  • Bellen
  • Verhuurd
€ 1150,-

Dwarsfluitpad 23, Amersfoort

OPEN HUIS DONDERDAG 27 FEBRUARI A.S. VAN 16.00 – 16.30 UUR!

Een leuke hoekwoning in een kindvriendelijke omgeving gelegen. Met 3 grote slaapkamers, een nieuwe keuken en nieuwe badkamer is dit een ideaal gezinshuis! De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een ruime berging.

De woning is gelegen aan een rustige straat, midden in de wijk Zielhorst. De lagere scholen zijn op loopafstand, leuke speelplaatsjes in de buurt en nabij een buurt-, medisch en winkelcentrum plus het NS Station Schothorst.


Indeling
Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein. Lichte woonkamer met trapkast en toegang naar de achtertuin. Open keuken met vernieuwd keukenblok, voorzien van inductiekookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, waarvan één voorzien van kastenwand. De badkamer is vernieuwd en ingedeeld met een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping: te bereiken door middel van een vaste trap. Open zolderruimte met opstelplaats cv-combiketel en twee dakramen.

Bijzonderheden:
• Ruime achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
• Keuken en badkamer zijn vernieuwd!
• Bouwjaar ca. 1988.
• Voldoende parkeergelegenheid in de wijk aanwezig.
• Rustige locatie.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar.


Huurprijs: € 1.150,00 per maand
Servicekosten: ca. € 10,07 per maand


Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 51.750,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Interesse in deze huurwoning? Kom dan naar het open huis op donderdag 27 februari en lever eventueel direct alle acceptatiedocumenten in. Alleen volledige documenten worden in ontvangst genomen. Inschrijven is mogelijk voor open huis kandidaten tot en met woensdag 4 maart. De acceptatieprocedure en inschrijfformulier zijn te downloaden op de website van Woonvast Makelaars.

Overdracht
Vraagprijs € 1.150 huurprijs
Beschikbaarheid Verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 330 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zielhorst

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Zielhorst? Amersfoort Zielhorst is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Zielhorst ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk