€ 1.200
  • Bellen
€ 1200,-

Baron van Heemstraplein 15, Amersfoort

Bellen

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

Bij interesse in de woning kunt u uw acceptatiestukken bij ons op kantoor inleveren via de brievenbus tot en met vrijdag 31 juli 17.00 uur. Let op! Het is niet mogelijk om dit per e-mail aan te leveren. Kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een bezichtiging bij de woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

***

Baron van Heemstraplein 15, 3815 PS Amersfoort

Heerlijke, lichte hoekwoning met fantastisch ruime tuin! Deze fijne eengezinswoning (5 kamers) biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Naast een sfeervolle living met halfopen keuken heeft deze woning 4 slaapkamers, te gebruiken zoals jij dat wilt. Het beste aan deze woning is natuurlijk de grote tuin op het noordoosten; optimaal genieten gegarandeerd!

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet met fontein. Ruime Z-vormige woonkamer met trapkast en toegang naar de achtertuin. Halfopen keuken met vernieuwd keukenblok (geen apparatuur).

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast. Drie ruime slaapkamers. Vernieuwde badkamer met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is de loggia bereikbaar.

Zolderverdieping:
Te bereiken door middel van een vast trap. Voorzolder met opstelplaats cv-ketel en mechanische ventilatie-unit. Ruime zolderkamer met zij- en dakraam.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar circa 1978.
• Achtertuin gelegen op het noordoosten.
• Grote zijtuin van 122 m2.
• Stenen berging in de achtertuin.
• De woning is volledig voorzien van dubbel glas.
• Servicekosten circa € 2,99 per maand.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden is niet mogelijk.
• Direct beschikbaar.

Huurprijs: € 1.200,00 per maand

Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 54.000,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 1.200
Beschikbaarheid te huur
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1978
Indeling
Oppervlakte 116 m2
Inhoud 370 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Baron van Heemstraplein 15 Amersfoort Rustenburg

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Rustenburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Rustenburg? Amersfoort Rustenburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Rustenburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk