€ 975
  • Bellen
€ 975,-

Baak van Herkingen 170, Amersfoort

Bellen

OPEN HUIS WOENSDAG 21 FEBRUARI A.S. VAN 16.30 – 17.30 UUR!

Baak van Herkingen 170, 3826 GK in Amersfoort

Wilt u wonen in een rustige en plezierige woonomgeving? In de populaire Amersfoortse woonwijk Vathorst bieden wij u deze moderne middenwoning aan. Op korte afstand vindt u voorzieningen als scholen, kinderdagopvang, sportfaciliteiten en zorgvoorzieningen. De afstand naar winkels en het treinstation Vathorst is goed per fiets af te leggen. In de straat is voldoende parkeergelegenheid.

De woning beschikt over een ruime, tuingerichte woonkamer met open keuken. Op de 1e etage bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer. De 2e etage is functioneel ingericht met een voorzolder en nog een slaapkamer. De achtertuin ligt op het noordoosten en geeft toegang naar uw eigen parkeerplaats.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met meterkast, toilet met fontein en trapopgang. Lichte woonkamer met trapkast en schuifpui, welke toegang geeft naar de achtertuin. Nieuwe keuken met eenvoudig keukenblok.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers van ca. 9 m², 9 m² en 12 m². Volledig betegelde, ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping
Te bereiken door middel van een vast trap. Zolderkamer voorzien van laminaatvloer (ter overname) en toegang naar vliering. Overloop met opstelplaats cv-ketel en aansluitpunt voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
• Achtertuin gelegen op het zuidoosten. Achterom bereikbaar.
• Eigen parkeerplaats op binnenterrein.
• Verwarming en warm water door middel van centrale verwarming.
• Vrijstaande houten berging, voorzien van elektra.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar.


Huurprijs: € 975,00 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 16,86 per maand


Gezamenlijk bruto inkomen: bruto jaarsalaris is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 43.875,-). Bonussen, 13e maand, vakantiegeld en andere toelagen – mits aantoonbaar – mogen worden meegerekend bij het inkomen.

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt eenmalig € 75,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.


Interesse in deze huurwoning? Kom dan naar het open huis op woensdag 21 februari en lever direct alle acceptatiedocumenten in. Alleen volledige documenten worden in ontvangst genomen. De acceptatieprocedure en inschrijfformulier zijn te downloaden op de website van Woonvast Makelaars.

Overdracht
Vraagprijs € 975 huurprijs
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 4 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 2012
Indeling
Oppervlakte 102 m2
Inhoud 399 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Baak van Herkingen 170 Amersfoort Vathorst-De Laak

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Vathorst-De Laak

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Vathorst-De Laak? Amersfoort Vathorst-De Laak is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Vathorst-De Laak ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk