€ 810
  • Bellen
€ 810,-

Stadswerf 24, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar, verrassend ruime en duurzame 4-kamer woning in het geliefde Haven.

Heeft u belangstelling voor de woning? Dan kunt u dat kenbaar maken tijdens het kijkmoment op donderdag 9 augustus tussen 15.00 uur en 16.00 uur. U bent dan van harte welkom bij de woning zelf. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Er zijn enkele belangrijke richtlijnen met betrekking tot de toewijzing:

• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.275 en maximaal € 55.000.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel.
• Huurovereenkomst voor minimaal één jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

De woning:
Via de hal met toilet met trap naar de eerste verdieping komt u in de speels ingedeelde woonkamer. De keuken is eenvoudig, maar netjes. Er is geen inbouwapparatuur. Door de bar in de keuken is er in feite een aparte woonkeuken te maken. De woonkamer is verrassend ruim. Via de keuken heeft u toegang tot de tuin met berging.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een ruime overloop. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Ook is er bij de 2e slaapkamer een extra berging, welke bijvoorbeeld als kast gebruikt kan worden.

Op de zolder is nog eens een zeer ruime 3e slaapkamer. Door de vele ramen is het ook nog eens licht en daardoor ook ideaal als werk- of studiekamer.

Heeft u belangstelling? Wij zien u dan graag bij het genoemde kijkmoment.

Overdracht
Vraagprijs € 810 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 180 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Stadswerf 24 Almere Almere-Haven

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk