€ 875
  • Bellen
  • verhuurd
€ 875,-

Stadswerf 11, Almere

Per direct beschikbaar: eengezinswoning in het geliefde Almere Haven!

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de tuingerichte woonkamer. De keuken is niet voorzien van inbouwapparatuur. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel. De zolder is daarnaast nog voorzien van 2 slaapkamers. De woning beschikt over een ruime tuin op het zuidoosten. U kunt uw auto in de directe omgeving parkeren.

Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt direct achter de woning op slechts 1 minuut lopen. Het centrum van Almere Haven ligt op 5 minuten loopafstand.

Toewijzing:
Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 39.375,00. Laat u een sociale huurwoning leeg achter en heeft u interesse in het huren van deze woning, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Kandidaten die een sociale huurwoning van De Alliantie leeg achter laten krijgen voorrang. Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.

Huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Overdracht
Vraagprijs € 875
Beschikbaarheid verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Indeling
Oppervlakte 112 m2
Inhoud 290 m3
Aantal kamers 6

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk