€ 830
  • Bellen
€ 830,-

Pianoweg 68, Almere

Bellen

Binnenkort beschikbaar: eengezinswoning in Muziekwijk!

Indeling:
Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de ruime woonkamer met open keuken. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig welke gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap. U kunt uw auto parkeren aan de voorzijde van de woning.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een separate douche, wastafel en toilet. Via de trap komt u op de ruime zolder met een vierde slaapkamer.

Muziekwijk is gelegen aan de westzijde van Almere, aan het recreatiegebied Pampushout. In dit stukje nog ongerepte natuur liggen tal van fiets- en wandelroutes. In de wijk bevinden zich vele voorzieningen zoals; scholen, gezondheidscentra en winkels. NS Station Muziekwijk is op loopafstand bereikbaar.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten krijgen ook bij het open huis voorrang.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 37.350 en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u

Overdracht
Vraagprijs € 830 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 121 m2
Inhoud 315 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Pianoweg 68 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk