€ 870
  • Bellen
€ 870,-

Parkwerf 124, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: eengezinswoning in het geliefde Almere Haven! De woning ligt aan een voor auto's onbereikbare straat. Dat maakt de ligging heerlijk rustig!

Let op: In de woning is een traplift aanwezig. De woning wordt aangeboden aan mensen met een WMO-indicatie (ook wel Programma van Eisen genoemd) met hierin de vermelding dat een woning inclusief traplift voor u een vereiste is.

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de tuingerichte woonkamer met een apart af te sluiten keuken. De keuken is niet voorzien van inbouwapparatuur. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De zolder is daarnaast nog voorzien van 2 slaapkamers. De woning beschikt over een ruime tuin op het zuiden. U kunt uw auto in de directe omgeving parkeren.

Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt direct achter de woning op slechts 1 minuut lopen. Het centrum van Almere Haven ligt op 5 minuten loopafstand.

Om in aanmerking te komen voor de huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt toegewezen aan mensen met een WMO-indicatie
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 870 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 117 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Parkwerf 124 Almere Almere-Haven

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk