€ 930
  • Bellen
€ 930,-

Merlijnplantsoen 8, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: ruime eengezinswoning in een autoluwe straat. Sterker nog: aan de voorzijde van de woning is een plantsoen waar helemaal geen auto's mogen komen. Dat is nog eens rustig wonen!

Indeling:
Via de hal met toilet en meterkast komt u in de woonkamer met open keuken. De tuingerichte woonkamer is ruim. Tevens is er in de tuin een vrijstaande berging aanwezig. U kunt uw auto parkeren aan de achterzijde van de woning. Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. Via de vaste trap komt u op de zolder met 1 slaapkamer en een washok. In de woning is ook een vliering aanwezig, waar spullen opgeborgen kunnen worden.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis op woensdag 2 oktober 2019 van 15:00 uur tot 16:00 uur. Kandidaten die een sociale huurwoning in de regio Almere/Amsterdam achterlaten krijgen voorrang bij de toewijzing van deze woning.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 41.850 en maximaal € 56.000.
Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 930
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 24 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 125 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Merlijnplantsoen 8 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk