€ 925
  • Bellen
€ 925,-

Merlijnplantsoen 25, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: ruime eengezinswoning in een autoluwe straat. Sterker nog: aan de voorzijde van de woning is een plantsoen waar helemaal geen auto's mogen komen. Dat is nog eens rustig wonen!

Indeling:
Via de hal met toilet en meterkast komt u in de woonkamer met open keuken. De tuingerichte woonkamer is ruim. Tevens is er in de tuin een vrijstaande berging aanwezig. U kunt uw auto parkeren aan de achterzijde van de woning. Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De zolder is riant waar een eventuele vierde slaapkamer gecreëerd kan worden. In de woning is ook een vliering aanwezig, waar spullen opgeborgen kunnen worden.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In de straat is een bushalte gevestigd. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor een open huis op donderdag 12 juli 2018 van 15.00 uur tot 16.00 uur!

Let op! De getoonde foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid en zijn ter impressie.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 41.625 en maximaal € 55.000.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 925 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 127 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Merlijnplantsoen 25 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk