€ 895
  • Bellen
€ 895,-

Luxemburgstraat 24, Almere

Bellen

Binnenkort beschikbaar: ruime eengezinswoning in het Europakwartier in Almere Poort.

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de woonkamer met open keuken. De tuin is gelegen op het oosten. De berging in de tuin biedt ruimte voor enkele fietsen of tuingereedschap. Uw auto kunt u parkeren naast deze externe berging. Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel. De tweede verdieping biedt een lichte en ruime vierde slaapkamer.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten binnen de regio Almere/Amsterdam krijgen ook bij het open huis voorrang.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.275 en maximaal € 55.000. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 895 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Luxemburgstraat 24 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk