€ 900
  • Bellen
€ 900,-

Lancelotstraat 5, Almere

Per direct beschikbaar: nette eengezinswoning in een autoluwe straat. Sterker nog: aan de voorzijde van de woning is een plantsoen waar helemaal geen auto's mogen komen. Dat is nog eens rustig wonen!

Indeling:
Via de hal met toilet en meterkast komt u in de woonkamer. De keuken is voorzien van een kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, spoelbak en veel kastruimte. De tuingerichte woonkamer is ruim. Tevens is er in de tuin een vrijstaande berging aanwezig. U kunt uw auto parkeren aan de achterzijde van de woning. Via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping met 2 ruime slaapkamers van diverse afmetingen en met veel ramen, een derde kamer en de badkamer. De zolder is riant waar een eventuele derde slaapkamer gecreëerd kan worden. In de woning is ook een vliering aanwezig, waar spullen opgeborgen kunnen worden.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In de straat is een bushalte gevestigd. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor een open huis op maandag 22 januari 2018 van 15.00 uur tot 16.00 uur!

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.500 en maximaal € 55.000.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 900
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 132 m2
Inhoud 330 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Lancelotstraat 5 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk