€ 815
  • Bellen
€ 815,-

Johannes Vermeerstraat 102, Almere

Bellen

Binnenkort beschikbaar: keurig afgewerkte huurwoning in de geliefde wijk Tussen de Vaarten.

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer is licht door de grote raampartijen. De tuin is gelegen op het zonnige zuidoosten. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douchehoek, tweede toilet en wastafel. Via de vaste trap komt u op de zolder met veel bergruimte. Op de zolder kan eventueel een derde slaapkamer gecreëerd worden. Let op: Een groot deel van de inboedel kan overgenomen worden!

De wijk Tussen de Vaarten ligt centraal in Almere. Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten krijgen ook bij het open huis voorrang.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 36.675 en maximaal € 55.000,-.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 815 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 220 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Johannes Vermeerstraat 102 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk