€ 935
  • Bellen
  • verhuurd
€ 935,-

J.J. Slauerhoffstraat 143, Almere

Per direct beschikbaar: zeer ruime eengezinswoning in Almere Literatuurwijk!

Indeling:
Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers van diverse afmetingen. Via de grootste slaapkamer heeft u toegang tot de ruime tuin gelegen op het zuiden. Ook bevindt zich op de begane grond de eerste badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Via de trap komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping bevindt zich de ruime woonkamer, de keuken zonder inbouwapparatuur (het is mogelijk de keuken aan te vullen met diverse opties) en het balkon op het zuiden.

Op de tweede verdieping bevindt zich een grote slaapkamer en de tweede badkamer. Via de trap kunt u naar de zolder. De zolder is verdeeld in twee grote ruimtes.

U kunt uw auto in de directe omgeving parkeren. Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Toewijzing:
Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 42.160,00. Laat u een sociale huurwoning leeg achter en heeft u interesse in het huren van deze woning, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Kandidaten die een sociale huurwoning van De Alliantie leeg achter laten krijgen voorrang. Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.

Huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Overdracht
Vraagprijs € 935
Beschikbaarheid verhuurd
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 2001
Indeling
Oppervlakte 146 m2
Inhoud 380 m3
Aantal kamers 7

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk