€ 905
  • Bellen
€ 905,-

J.J. Slauerhoffstraat 121, Almere

Binnenkort beschikbaar: ruime eengezinswoning in de geliefde Literatuurwijk!

Indeling:
Via de hal met trapopgang, toilet en meterkast komt u in de lichte woonkamer welke tuingericht is. In de tuin is een berging aanwezig welke bij de woning hoort. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van verschillende afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek, een tweede toilet en een wastafel. Via de vaste trap komt u op de ruime zolder.

Literatuurwijk ligt centraal in Almere. Het stadscentrum is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De bushalte is op 5 minuten loopafstand van de woning. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning in de regio Almere/Amsterdam achterlaten krijgen ook bij het open huis voorrang.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.725 en maximaal € 55.000. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 905 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 263 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: J.J. Slauerhoffstraat 121 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk