€ 900
  • Bellen
€ 900,-

Harpstraat 81, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: eengezinswoning in Muziekwijk!

Indeling:
Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de woonkamer. De keuken is standaard zonder apparatuur en beschikt over veel kastruimte. In de ruime tuin is een vrijstaande berging aanwezig. U kunt uw auto parkeren aan de voorzijde van de woning.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via de trap komt u op de ruime zolder met een vierde slaapkamer.

Toewijzing:
Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.588,00. Laat u een sociale huurwoning leeg achter en heeft u interesse in het huren van deze woning, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088-5330000. Kandidaten die een sociale huurwoning van De Alliantie leeg achter laten krijgen voorrang. Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.

Huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Servicekosten (€ 1,95 per maand)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Overdracht
Vraagprijs € 900
Beschikbaarheid te huur
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 103 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Harpstraat 81 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk