€ 945
  • Bellen
€ 945,-

Grootzeil 402, Almere

Bellen

Beschikbaar: Ruime eengezinswoning in Almere Noorderplassen!

Indeling:
Via de hal met meterkast en toilet komt u in de ruime woonkamer, welke zeer licht is door de lange raampartijen. Via de deur in de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin. In de achtertuin is een externe berging aanwezig, waar u onder andere fietsen en tuingereedschap kunt opbergen. U kunt uw auto parkeren op uw eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning.

Via de trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en het tweede toilet. Met de vaste trap komt u op de zolder met twee slaapkamers en een dakterras van ca. 10 m2.

Deze riante tussenwoning met maar liefst 5 volwaardige slaapkamers is gelegen in de Noorderplassen. Noorderplassen is een waterrijk gebied met veel recreatiemogelijkheden. Ook is de wijk kindvriendelijk door de vele plantsoenen en gescheiden fietspaden. Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 42.525.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten binnen de regio Almere/Amsterdam krijgen ook bij het open huis voorrang.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)
Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 945
Beschikbaarheid te huur
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 141 m2
Inhoud 338 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Grootzeil 402 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk