€ 920
  • Bellen
€ 920,-

Gerrit Achterbergstraat 17, Almere

Bellen

Binnenkort beschikbaar: ruime eengezinswoning in Almere Literatuurwijk!

Indeling:
Via de entree met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de ruime woonkamer, welke gelegen is aan de tuinzijde. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig en biedt ruimte voor enkele fietsen of tuingereedschap. Via de trap komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douche en wastafel. Via de trap komt u op de riante zolder.

De woning ligt in een rustig hofje in het westen van Literatuurwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning in de regio Almere/Amsterdam achterlaten krijgen ook bij het open huis voorrang.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 920
Beschikbaarheid te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2001
Indeling
Oppervlakte 111 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Gerrit Achterbergstraat 17 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk