€ 895
  • Bellen
€ 895,-

Duitslandstraat 103, Almere

Binnenkort beschikbaar: nette eengezinswoning in Almere Poort!

Indeling:
Via de entree met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de ruime woonkamer, welke gelegen is aan de tuinzijde. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig en biedt ruimte voor enkele fietsen of tuingereedschap. U kunt uw auto parkeren naast deze berging.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douche en wastafel. Via de trap komt u op de riante zolder.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is prima bereikbaar, met de auto en met het openbaar vervoer. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten krijgen ook bij het open huis voorrang.

Let op; De getoonde foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid en zijn ter impressie.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 40.275 en maximaal € 55.000.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurder voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 895 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Duitslandstraat 103 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk