€ 930
  • Bellen
€ 930,-

Danastraat 22, Almere

Bellen

Binnenkort beschikbaar: ruime huurwoning in Almere Poort.

Indeling:
Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, spoelbak en veel kastruimte. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig waar u onder andere fietsen en tuingereedschap kunt plaatsen. U kunt uw auto parkeren aan de achterzijde van de woning.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een separate douche en toilet. Via de trap komt u op de ruime zolder. Tevens is er ook een vliering aanwezig met zeer veel bergruimte.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten binnen de regio Almere/Amsterdam krijgen ook bij het open huis voorrang.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 41.850 en maximaal € 55.000. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 930 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 130 m2
Inhoud 312 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Danastraat 22 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk