€ 960
  • Bellen
€ 960,-

Danastraat 19, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: eengezinswoning in Almere Poort!

Indeling:
Via de hal met toilet en meterkast komt u in de woonkamer. De nette keuken is voorzien van kookplaat en afzuigkap. Via de ruime woonkamer heeft u toegang tot de tuin. In de tuin bevindt zich een schuur. U kunt uw auto parkeren aan achterzijde van de woning.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douchedoek, wastafel en toilet. De zolder bestaat uit 1 kamer met 2 deuren waar eventueel een tweede kamer gecreëerd kan worden. De zolder is voorzien van een vliering. Ook de wasmachine-aansluiting bevindt zich op deze verdieping.

Toewijzing:
Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 43.288,00. Laat u een sociale huurwoning leeg achter en heeft u interesse in het huren van deze woning, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088-5330000. Kandidaten die een sociale huurwoning van De Alliantie leeg achter laten krijgen voorrang. Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.

Huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Servicekosten (€ 1,95 per maand)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Overdracht
Vraagprijs € 960
Beschikbaarheid te huur
Aangeboden sinds 7 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2010
Indeling
Oppervlakte 128 m2
Inhoud 345 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Danastraat 19 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk