€ 945
  • Bellen
€ 945,-

Boelijn 251, Almere

Bellen

Binnenkort beschikbaar: ruime huurwoning in Almere Noorderplassen!

Indeling:
Via de hal met toilet en trapopgang komt u in de ruime woonkamer met open keuken. De berging in de tuin biedt ruimte voor enkele fietsen of tuingereedschap. Uw auto kunt u parkeren naast deze externe berging. Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. Via de tweede trap komt u op de tweede verdieping met twee slaapkamers en een wasruimte.

De woning is gelegen in de groene en waterrijke wijk Noorderplassen. Ook is de wijk kindvriendelijk, door de vele plantsoenen en gescheiden fietspaden. Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wij nodigen u graag uit voor het geplande open huis, neem telefonisch contact op betreffende de datum en het tijdstip. Houd er rekening mee dat wij de aanmelding sluiten bij maximaal 10 aanmeldingen. Kandidaten die een sociale huurwoning in de regio Almere/Amsterdam achterlaten krijgen ook bij het open huis voorrang.

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 42.525 en maximaal € 55.000. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 945 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 127 m2
Inhoud 318 m3
Aantal kamers 7

Reageer op woning: Boelijn 251 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk