€ 950
  • Bellen
€ 950,-

Beneluxlaan 735, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: ruime eengezinswoning in Almere Poort!

Indeling:
Via de entree met toilet, meterkast en trapopgang komt u in de ruime woonkamer, welke gelegen is aan de tuinzijde. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig en biedt ruimte voor enkele fietsen of tuingereedschap. U kunt uw auto parkeren naast deze berging. Via de trap komt u op de eerste verdieping met 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douche en wastafel. Via de trap komt u op de riante zolder met de vierde slaapkamer.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor het open huis op donderdag 22 augustus 2019 van 14.00 tot 15.00 uur!

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 950 exclusief servicekosten
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 280 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Beneluxlaan 735 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk