€ 895
  • Bellen
€ 895,-

Balderstraat 33, Almere

Bellen

Per direct beschikbaar: ruime hoekwoning in Almere-Poort!

In Almere Poort ligt deze hoekwoning met een tuin aan de voorkant, zijkant én achterkant. Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken. De keuken is in lichte kleurstelling en is gelegen aan de voorzijde van de woning. Via de trap komt u op de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers, een badkamer en een berging.

In de tuin is een berging aanwezig welke voldoende ruimte biedt voor enkele fietsen of tuingereedschap. Omdat de woning op een hoek ligt heeft de tuin veel licht en ruimte.

Almere Poort is een ideaal gebied, nabij veel groen en water. Dit vrij nieuwe stadsdeel kent zowel koopwoningen als huurwoningen. Tevens is er veel ruimte voor eigen bouw. Het gebied is daarmee zeer divers en levendig. Almere Poort heeft een eigen centrum met een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Ook heeft Almere Poort een eigen NS station. Almere Stad is prima bereikbaar, met de auto en met het openbaar vervoer. In het centrum van Almere Stad zijn zeer veel modewinkels, een bioscoop, een bibliotheek, gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Wij nodigen u graag uit voor een open huis op donderdag 13 juni 2019 van 11.00 - 12.00 uur!

Toewijzing:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal € 42.300 en maximaal € 55.000.
Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio Almere/Amsterdam. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning achter buiten de regio Almere/Amsterdam dan krijgt u geen voorrang.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Huurovereenkomst voor minimaal een jaar.
• Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.

Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
• Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
• Administratiekosten (€ 75,-)

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Heeft u belangstelling? Wij horen het graag.

Overdracht
Vraagprijs € 895
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Balderstraat 33 Almere Almere-Poort

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk