Woning kopen bij de Alliantie

Wil je een betaalbaar huis kopen op een leuke locatie? Op Benopzoek vind je koophuizen van de Alliantie die direct beschikbaar zijn. De Alliantie verkoopt voormalige huurwoningen en nieuwbouwwoningen. Bekijk alle voordelen van kopen bij de Alliantie

Voorrangsregeling huurders de Alliantie

Huur jij nu een huis van de Alliantie? Dan krijg je mogelijk voorrang als je een huis van de Alliantie wilt koopt. Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders namelijk voorrang bij de koop van een huis. De voorrang geldt alleen als jij het huis voor de vraagprijs wilt kopen. Lees meer over de voorrangsregeling van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht.

De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Woonhuizen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. 

 Eigen huurwoning kopen van de Alliantie

Soms hebben huurders van de Alliantie de mogelijkheid om de eigen huurwoning te kopen. De Alliantie benadert je dan tijdig met een speciale aanbieding. Wil je weten of jij je eigen huurhuis kunt kopen? Vraag dit dan telefonisch of per e-mail aan de Alliantie. Bekijk de contactgegevens.

Bekijk het woningaanbod