Gerenoveerd koophuis Struikbuurt Amsterdam West

Bekijk het aanbod
  • Betaalbaar huis Amsterdam West

    Eengezinswoning in Amsterdam. Vanaf €315.000

  • Open huis 12 mei

    Op 12 mei organiseert de Alliantie een open huis! Maurits Kannstraat 10

  • Je eigen tuin en parkeerplaats

    Eengezinswoning met eigen tuin en parkeerplaats

Koophuis Struikbuurt Amsterdam West

Open Huis 12 mei

Koop een eengezinswoningen in Amsterdam Nieuw West! Kom vrijblijvend kijken tijdens het open huis op 12 mei 2018 tussen 11:00-13:00 uur. Adres: Maurits Kannstraat 10.

Koophuis Amsterdam West

- Vanaf €315.000
- Volledig gerenoveerd
- Eigen tuin
- Eigen parkeerplaats

Bekijk het aanbod

Ruime eengezinswoning Amsterdam Slotermeer

In dit prachtige project verkoopt de Alliantie 36 gerenoveerde eengezinswoningen in Amsterdam Nieuw- West. De ruim opgezette woonhuizen hebben een zolder met vaste trap. De huizen zijn volledig gerenoveerd met dubbelglas en een nieuwe CV. Ook beschikken de woningen over een zonnige tuin. Daarnaast is er een voortuin met een eigen parkeerplaats. Bovendien is de erfpacht afgekocht tot 2078.

Nieuw aanbod!

Koop een eengezinswoning in Amsterdam. Kom vrijblijvend kijken tijdens het open huis op 12 mei (11:00-13:00 uur). Adres: Maurits Kannstraat 10.

Mooi gelegen in groene hofjes

De ruime eengezinswoningen liggen prachtig in groene hofjes. Vlakbij vind je het Westerpark en de Sloterplas. De trein, metro en tram vind je om de hoek en op de fiets ben je zo in het centrum van Amsterdam. De Struikbuurt is ruim opgezet in een rustige kindvriendelijke omgeving. De buurt wordt volledig opgeknapt en je vind alle voorzieningen op loopafstand van je huis.